Biografi

True Gospel Singers blev startet i 2008 af dirigenten, Kathrina Brunnstrøm som en del af gospelorganisationen ‘Vild med Gospel’. Vi synger moderne, funky gospel og store, inciterende ballader. Musikken og inspirationen henter vi primært hos de store, amerikanske  gospelstjerner som fx Kirk Franklin, Donald Lawrence, Israel Houghton m.fl.
Vores repertoire omfatter desuden pop- og soulmusik af kunstnere som Michael Jackson, Carole King, U2, Blackeyed Peas m.fl.

Et gospelkor som kan og vil lidt mere

True Gospel Singers, i daglig tale TGS, består af 50 rutinerede sangere. Kendetegnende for koret er en høj musikalsk standard og et stærkt scenisk udtryk. Vi brænder for gospelmusikken, fællesskabet og for at give dig en god oplevelse, hvad enten du er til kirkekoncert, bryllup eller julefrokost.

TGS’  dirigent og ‘gospelmama’, Kathrina Brunnstrøm

Kathrina Brunnstrøm_dirigent og leder af TGS

Korets dirigent, Kathrina Brunnstrøm har, som hun selv udtrykker det, ’dirigeret gospel hele sit liv’ –  både i Danmark og i USA. Efter 2,5 år som Music Director i en stor kirke i USA, vendte hun i 2008 hjem til Danmark med en drøm om at starte ’ét af landets fedeste gospelkor’. Og som sagt, så gjort: I foråret 2008 startede hun, i samarbejde med Julie og Markus Lindell fra ‘Vild med Gospel’, gospelkoret True Gospel Singers med 40 sangere. Vi er siden vokset til 50.

Gospelbandet

Et godt kor fortjener gode musikere, og vores er blandt de allerbedste. Musikalsk ankermand, bandleder og pianist i True Gospel Singers er Markus Lindell , som udover at være medstifter af Vild med Gospel, er kendt fra utallige gospelsammenhænge både herhjemme og i udlandet. Markus er manden bag adskillige danske gospeludgivelser og spiller med bl.a. Linda Andrews, Julie Lindell, Toni Momrelle og Priscilla Jones m.fl.
Udover Markus består bandet af Tobias Folting (trommer), Frank Anker (bas) og Filip Lindell (guitar).


Koncerter, arrangementer, TV & studieindspilninger

True Gospel Singers afholder som minimum to egne koncerter årligt. Her er det koret og vores egne solister, som er i fokus. Vi er desuden flittigt brugt som backing-kor på TV for både hjemlige og internationale kunstnere som fx Marie Carmen Koppel, James Sampson, Erann DD, den amerikanske gospelstjerne, Alvin Slaughter og Israel Houghton m.fl.  I 2010 medvirkede vi i DR’ s store Juleshow. I 2011 sang vi bl.a. kor for Rasmus Seebach ved Danish Music Awards. I 2013 studieindspilninger med Rasmus Seebach og Burhan G og i 2014 medvirken i TV2’s nytårsshow samt DR’ nytårsgudstjeneste.

TGS med Krebs og Moleko

I 2014 medvirkede vi som backingkor for bl.a. Poul Krebs og Barbara Moleko i nytårsshowet ´TV2 – de største øjeblikke’.