Koret

True Gospel Singers

True Gospel Singers består af 45 håndplukkede og erfarne gospelsangere under ledelse af dirigent Kathrina Brunnstrøm og kapelmester Markus Lindell. Koret har gennem de sidste ti år markeret sig som ét af Danmarks mest velsyngende og efterspurgte gospelkor med et væld af koncerter i ind- og udland.

Fra stille magi til funk, pop og fællessang

Kendetegnende for True Gospel Singers er en høj musikalsk standard og et udadvendt og smittende scenisk udtryk, som virkelig kan få publikum op af stolene og huset til at gynge. Repertoiret spænder vidt: fra funky, moderne gospel over smukke ballader til pop- og gospelklassikere, som publikum kan synge med på.

Koncerter og arrangementer

Koret holder til i Gospelkirken på Filippavej, Frederiksberg. Her øver vi, og hér afholder hvert år min. to koncerter. Vi giver også koncerter i andre kirker og kan bookes til arrangementer og events, som fx større fester, bryllupper, shows, TV mm.
Koret har siden starten i 2008 gæstet mange kirker rundt omkring i landet og har besøgt London fem gange med koncerter i de største britiske gospelkirker, ligesom vi de sidste seks år medvirket ved Sankt Hans aften på Waterfront i Hellerup.

Kendt fra TV

True Gospel Singers er flittigt benyttet på TV og som backingkor for både danske og udenlandske pop- og gospelkunstnere, – her i blandt Marie Carmen Koppel, Rasmus Seebach, Burhan G, Oh Land, Ankerstjerne, Poul Krebs, Erann DD, Barbara Moleko og de internationale gospelstjerner Alvin Slaughter og Israel Houghton.
Af TV shows kan bl.a. nævnes DR Juleshow samt DR og TV 2 Nytårsshow samt Go’morgen og Go’aften Danmark.

Booking

True Gospel Singers kan bookes til koncerter, events og studieindspilninger i hele landet.
Send en mail eller ring til korleder og dirigent, Kathrina Brunnstrøm, på 2835 0013

Læs mere om True Gospel Singers her