Koret

True Gospel Singers

True Gospel Singers, i daglig tale ‘TGS’, blev startet i 2008 og har siden markeret sig som ét af Danmarks bedste og mest velsyngende gospelkor. Vores repertoire spænder fra moderne, funky gospel og smukke ballader over pop og soul til den mere traditionelle gospel, som du selv kan synge med på.

Koncerter og arrangementer

Koret består af 50 erfarne sangere og holder til i Gospelkirken på Filippavej, Frederiksberg. Her øver vi, og hér afholder hvert år min. to koncerter. Vi giver også koncerter i andre kirker og kan bookes til arrangementer og events, som fx større fester, bryllupper, shows, TV mm.
Vi har desuden optrådt en del i udlandet. Her skal især nævnes London, som vi har gæstet tre gange indenfor de sidste fire år.

Backingkor for danske og internationale kunstnere

Vi har gennem årene sunget backing- og studiekor for både danske og udennlandske kunstnere og har også stor erfaring med studieindspilning. Vi har haft den store glæde at synge med bl.a. Marie Carmen Koppel, Julie Lindell, Alvin Slaughter, Rasmus Seebach, Ole Børud, Samuel Ljungblahd, Erann DD, Burhan G , James Sampson Israel HoughtonOh Land, Poul Krebs, Barbara Moleko m.fl. På TV-fronten har TGS bl.a. medvirket i DR’s store juleshow 2010, TV2´s nytårsshow 2014 samt DR nytårsgudtjeneste 2014.

I 2014 medvirkede vi som backingkor for bl.a. Oh Land i nytårsshowet ´TV2 - de største øjeblikke'.

I 2014 medvirkede vi som backingkor for bl.a. Oh Land ved ´TV2 – de største øjeblikke’.

Booking

True Gospel Singers kan bookes til koncerter, events og studieindspilninger i hele landet.
Send en mail til korleder og dirgent, Kathrina Brunnstrøm eller ring på 2835 0013

Læs mere om True Gospel Singers her